Skab hyggelige minder med dine børn

Udgivet: september 11, 2020

Der er intet bedre, end når du har god tid til at hygge om og med dine børn. Der er mange måder er være sammen på, om det er at se en god børnefilm eller hygge med spil og varm kakao. Har du en kreativ sjæl, synes du sikkert, det er ekstra fedt, når du kan være kreativ med dine børn – tegne, male eller klippe klistre.

Farverige ideer

Der er mange måder at være kreativ på sammen med dine børn. Er dine børn særligt glade for at fordybe sig og være kreative, så er perleplader en genial ide. Med perler og perleplader kan du nemt bruge flere timer på at lave flotte mønstre, som til sidst bliver strøget om til en fin plade, som kan hænges op og bruges som dekorationer i jeres hjem. Perleplader er hyggelige at skabe i fællesskab – og det er en beskæftigelse, som er sjov uanset alder.

Perleplader i forskellige mønstre

Vi kender alle de klassiske runde eller firkantede plader, hvor du har rig mulighed for at sætte farvede perler sammen, som du vil. Men der findes også samtlige perlepladeskabeloner, så din perleplader i sidste ende ligner noget helt bestemt. Dette er særligt sjovt for børnene, da de pludselig kan lave en grøn bil, en gul bamse eller en lyserød enhjørning. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Men pas på at dine børn ikke er få små, for de skal helst ikke få perlerne i munden. Det er måske en kreativ øvelse, som kræver en vis alder og tålmodighed – men det er i hvert fald hyggeligt og sjovt.