Er det tid til dit barns første bil?

Udgivet: september 13, 2020
Emner: Børn , Hobby , Leg

Husker du, da du første gang så en børne bil? Mange husker måske at have set en el-børnebil på villavejen og tænkt, at sådan én må de eje. Børnebilerne er for alvor blevet populære igen. Hos netcentret.dk finder du et stort udvalg i alle prisklasser. Er dit barn klar til første bil?  

Med og uden fjernbetjening

Mange af modellerne, du finder i dag, kommer med tilhørende fjernbetjening, der gør det nemt for dig at hjælpe dit barn med at styre bilen, indtil han eller hun selv har helt styr på det. Størstedelen af bilerne har plads til to børn, så flere kan køre med og have det sjovt. En hastighed mellem 2 og 9 km/t gør, at både små og lidt større børn kan få glæde af bilen. Til flere af modellerne medfølger der endda højtaler, så underholdningen er sikret på hele turen.

Noget for enhver barnedrøm

Hos netcentret.dk finder du el-kørertøjer i flere typer og i forskellige prisklasser. Du kan både få de helt almindelige og kendte el-køretøjer, og så kan du finde nogle af de lidt dyrere licenserede køretøjer fra mange af de populære mærker. Drømmer dit barn om at kunne efterlignede sin far, der måske kører lastbil, motorcykel eller racerbil? I så fald er dette nu en mulighed. Du kan også overraske dit barn med en lastbil eller måske endda en traktor eller et tog. Uanset hvilken bildrøm dit barn har, så har du god mulighed for at udføre den med en børnebil fra netcentret.dk.