fremhævede billede Om - Om

Efter et forfærdeligt ægteskab, hvor mine børn blev modløse på grund af deres far, og hvor jeg altid blev negligeret af ham, blev mit liv nødt til at ændre sig til det bedre.

Selv om det i første omgang føltes ekstremt svært at lægge den mørke periode bag mig, blev alting nemmere og nemmere med tiden, da jeg begyndte at lede efter hjælp uden for min komfortzone.

Jeg begyndte at gå til én-til-én terapi hos min personlige favorit, Dr. Ross, som hjalp mig til at indse, at jeg var værdig til at modtage kærlighed og respekt – og det samme gjorde mit ægteskab og hele familien.

Min mand ønskede ikke at gå til par- eller familieterapi, så jeg afsluttede ægteskabet, og børnene og jeg fortsatte nærmest med en slags religiøs følelse med at deltage i familieterapi i mere end et år.

Resultaterne var bemærkelsesværdige. Mit liv var bedre end nogensinde før, børnene kom godt ud af det med hinanden, og deres far ændrede adfærd takket være de forandringer, vi gennemgik som familie. Det opmuntrede mig til at vende tilbage til skolebænken og studere psykologi for at få min titel én gang for alle. På den måde kunne jeg hjælpe flere mennesker med at redde deres liv, forhold og familie.

Det er denne historie, der har fået mig til at lave dette website, og mit mål er at levere hjælp og støtte til folk overalt på jorden.

Udover at tilbyde rådgivnings-service har Plus-Kids også en blog, hvor vi deler interessant indhold om forældreskabet, gør-det-selv-projekter, som holder børnene motiverede, og livsstils-råd, som hjælper dig til at blive et bedre menneske.

Jeg har samlet en gruppe professionelle indenfor fitness, psykologi, ernæring og endda mode for at give brugerne hele pakken. På denne måde vil din familie komme i bedre form  både fysisk og psykisk – og samtidig se godt ud med hjælp fra vores mode-eksperter.

Det er nu tid for dig at nyde fordelene ved at have Plus-Kids i dit liv. Med os lærer du at blive gladere og se lysere på livet, at håndtere din familie på den rigtige måde og forbedre din sundhed.