Det handler om dit barns fremtid

Udgivet: marts 25, 2020
Emner: Familie

element5 digital OyCl7Y4y0Bk unsplash scaled - Det handler om dit barns fremtid

Dit barn går måske og glæder sig til, at folkeskolen er et overstået kapitel. Men det afføder sikkert også en usikkerhed hos den unge. Fremtiden kan være en mærkelig størrelse i en så ung alder.

Der er lang tid til, at den unge når pensionsalderen, så hvad vil dit barn få glæde af at lave resten af sit arbejdsliv? Det er typisk allerede efter folkeskolen, at der skal tages stilling til det. Medmindre I vælger en Østjysk Efterskole hos Bge.

Faglighed på flere niveauer, modning og udvikling

At tage på efterskole handler ikke om kun at have det sjovt med alle de andre unge mennesker. Det handler også om at stå på egne ben samt at blive udfordret på ens eget faglige niveau.

En efterskole er med til at ruste de unge til at komme videre ud i virkelighedens verden. Den bidrager til, at eleverne på skolen udvikler sig og modnes, hvilket gør dem bedre i stand til at tage beslutningen om, hvad de vil med deres liv.

Bråskovgård efterskoles linjer

Bråskovgård efterskole tilbyder, udover den faglige undervisning, seks forskellige linjefag, som eleverne kan vælge mellem. De seks linjefag spænder vidt. Du kan vælge mellem en hestelinje, jagtlinje, fotolinje samt:

  • Gastronomi-linjen: Viden om madlavning, ernæring, madkultur og bæredygtighed.
  • KreaLab-linjen: For dem der ønsker at udvikle sine kreative evner.
  • Outdoor Adventure-linjen: Et springbræt, hvis du vil være naturvejleder, friluftsvejleder, teambuilding-manager eller lignende.