Mild ørespray til børn med ørevoks-problemer

Udgivet: marts 15, 2020
Emner: Familie

Døjer dit barn med overskydende ørevoks? Alpine Ear Spray er en mild ørespray, der nemt og effektivt renser øregangene for overflødig og irriterende ørevoks.

Når børn leger i sandkasser, med jord og andre steder, hvor de bliver udsat for masser af støv, så kan der hurtigt opstå overproduktion af ørevoks i ørerne. Ørevoks er som udgangspunkt en helt naturlig beskyttelse af ørerne og øregangene, men hvis der er en overskydende mængde ørevoks, så kan det blive meget irriteret, være årsag til kløe, hæmme hørelsen eller gøre decideret ondt.

Her er Alpine Ear Spray en rigtig god løsning. Det er en meget mild ørespray, der består af naturlige ingredienser som glycerin og kamilleekstrakt, hvilket gør, at alle kan tåle øresprayen. Regelmæssig brug af Alpine ørevoksspray hjælper desuden med at forhindre overdreven dannelse af ørevoks fremover, hvis det er noget, dit barn har oplevet problemer med flere gange. Så ikke kun hjælper denne ørespray mod ørevoks her og nu. Den vil også afhjælpe (eller i hvert fald reducere) mængden af ørevoks fremadrettet.

Alpine Ear Spray har mange gode fordele. Den hjælper til sikkert at fjerne overskydende ørevoks, den består af milde ingredienser med aktive stoffer, der virker effektivt, den reducerer og forhindrer irritation i ørekanalen, og så kommer den i en lille og praktisk beholder. Derudover har den en sikker dysespids, der forhindrer tryk på trommehinden.

Hvis du interesseret i at læse mere om Alpine Ear Spray, så kan du finde yderlige information på hjemmesiden Japebo, der forhandler produktet: https://japebo.dk/produkter/48-alpine/578-alpine-ear-spray/