5 Billige gør-det-selv-projekter som får familiens hus til at se moderigtigt ud

Udgivet: oktober 25, 2019
Emner: Familie , Mode

Det behøver ikke være dyrt at få dit hus til at se chikt og moderigtigt ud. Glem alt om at hyre berømte indretningsarkitekter og begynd i stedet at lave og bygge dine egne ting.

Hvis du ønsker at give dit hus et nøk opad og samtidig bevare den hyggelige familiestemning, får du her nogle billige gør-det-selv-projekter, som vil få familiens hjem til at se både cool og moderigtigt ud.

Lav kunst til dagligstuens vægge

post billede 5 Billige gør det selv projekter som får familiens hus til at se moderigtigt ud Lav kunst til dagligstuens vægge - 5 Billige gør-det-selv-projekter som får familiens hus til at se moderigtigt ud

I dette gør-det-selv-projekt er det også muligt for børn at deltage og være en del af projektet, idet de kan dele deres ideer til, hvad de gerne vil have op på væggen og til hvilke farver, der skal bruges.

Hæng et stort sort-hvidt familieportræt over pejsen, lav et farverigt vægmaleri, der dækker hele væggen, eller mal væggen med en lys farve. Det kan få din stue til at gløde.

Lav nye puder for sofaer og senge

post billede 5 Billige gør det selv projekter som får familiens hus til at se moderigtigt ud Lav nye puder for sofaer og senge - 5 Billige gør-det-selv-projekter som får familiens hus til at se moderigtigt ud

Det er ekstremt nemt at lave en pude fra bunden, da du kun behøver et par remedier til at få dette projekt bragt til live. Tag nogle stofrester og sy dem til bredt mønstret stykke.

Fold det derefter i to, sy de to ydre sider, vend stoffet om, fyld det med noget polyester-fiber-fyldning, og sy toppen for at afslutte. Gentag så mange gange, som du vil.

Lav et nyt layout og ommøbler

Dette er formentlig den billigste gør-det-selv-løsning på listen over at forbedre hjemmet, for her skal du ikke bruge en krone. Brug hvad du allerede har og gør rummet nyt ved at flytte rundt på møblerne.

Hvis du er træt af at se på sengen, som har stået det samme sted i fire år, eller hvis dagligstuen har lignet sig selv i årtier, så vil en ommøblering forvandle rummet til et nyt sted. I det mindste vil det efterlade de næste gæster med et godt “førstehåndsindtryk”.

Giv køkkenskabene en opdatering

post billede 5 Billige gør det selv projekter som får familiens hus til at se moderigtigt ud Giv køkkenskabene en opdatering - 5 Billige gør-det-selv-projekter som får familiens hus til at se moderigtigt ud

Køkkenet er et helligt sted i ethvert hjem, og derfor har det også behov for en make-over i ny og næ. At give køkkenet et nyt friskt look kan enkelt gøres ved at male køkkenskabene, udskifte håndtagene eller sætte noget tapet op på skabenes indersider.

Genbrug den gamle kommode og omdan den til en håndvask

Hvis du skal give nyt liv til dit badeværelse, kan det være en god idé at skifte håndvasken og skabe mere opbevaringsplads. Tag en gammel kommode, sav et hul i midten på toppen af kommoden så det passer til vasken. Mal kommoden og fyld skufferne op med toiletsager, håndklæder og rengøringsmidler for at færdiggøre renoveringen.

Med vores gør-det-selv-projekter kan du både spare penge og få dit hjem til at se flot ud. Disse gør-det-selv-projekter er enkle og nemme at gå i gang med – og så er de vigtigst af alt billige!

Nu er det tid til at finde værktøjskassen frem og lade din kreativitet bane vejen.