Top 5 Familie Halloween Kostumer i 2019

Udgivet: oktober 16, 2019
Emner: Familie , Mode

Halloween er lige rundt om hjørnet, og her hos Plus-Kids vil vi gerne hjælpe dig med at fejre denne specielle tid.

Der er mange ideer til kostumer at vælge mellem. Men hvis du ikke ønsker at gå ud og lave “slik-eller-ballade” selv, er her nogle gode ideer til at klæde sig ud og gå ud med familien som en gruppe.

Superhelte

fremhævede billede Top 5 Familie Halloween Kostumer i 2019. Superhelte - Top 5 Familie Halloween Kostumer i 2019

Et par simple shorts, en t-shirt og et stykke stof kan forvandles til et mageløst superhelte-kostume for hele familien. Tag logoet fra sin favorit-superhelt eller lav dit eget og print den på overførselspapir.

Placer det på t-shirten og stryg det i et par sekunder for at få logoet overført til stoffet.

Klip en stor firkant, som kan bruges som en kappe, og en lang 2-tommers strimmel til at fremstille maskerne af. Husk at foretage udskæringerne til øjnene. Dette kostume passer til alle uanset køn.

Hippier

Hvis du er hippie-fan og måske har set de kendte klæde sig ud som hippier, er Halloween det perfekt tidspunkt til at lade kreativiteten blomstre og lave den mest hippe, chikke udklædning nogensinde.

Køb eller lav nogle ponchos og udstyr alle, med leggins, fjertørklæder og solbriller. Tag et tæppe og se børnene danse, som var de i tilbage i 1968.

Harry Potter

fremhævede billede Top 5 Familie Halloween Kostumer i 2019 Harry Potter - Top 5 Familie Halloween Kostumer i 2019

Få følelsen af at bo i Harry Potter-universet med denne fantastiske gruppe-udklædning. Far kan klæde sig ud som Voldemort eller Dumbledore, mor tager rollen som Bellatrix eller Professor McGonagall, mens børnene klæder sig ud som Harry, Ron og Hermione.

Har du en hund, kat eller andet kæledyr, så tag dem med i gruppen og klæd dem ud som Hedwig.

Den lille Havfrue

Hvis dine børn elsker Disneys prinsesser lige så meget som jeg, vil denne udklædning være perfekt for dem. Forvandl din lille pige til Ariel, mens mor og far klæder sig ud om Kong Triton og Ursula. Babyer og kæledyr kan være med og blive klædt ud som Ariels loyale venner, Sebastian og Tumle.

Hvor er Holger?

Denne udklædnings-idé er perfekt for familier i alle størrelser. Tag en rød og hvid-stribet trøje, et par bukser, en hue og et par runde briller til at lave dette familie-kostume.

Disse udklædnings-ideer er gode til at tilskynde børn til at blive sammen som en familie, hjælpe dem til at komme godt ud af det med deres søskende og lave et godt famliefoto til at fejre Halloween. Frem med stoffer og saks og gør kostume-fremstillingen (eller købet) til en familieaktivitet.