Top 6 Mest moderigtige jakke-trends i 2019

Udgivet: november 28, 2019
Emner: Mode

Modeindustrien ændrer sig konstant, og nye trends dukker hvert år op i spotlightet og viser verden, hvordan man ser hip og moderigtig ud hele året rundt. Hvis du elsker mode, får du her nogle af de mest moderigtige jakketrends, som 2019 har at byde verden på.

Til mænd

post billede Top 6 Mest moderigtige jakke trends i 2019 Til mænd - Top 6 Mest moderigtige jakke-trends i 2019

Mænd og kvinder deler de fleste mode-trends, men mænd har dog anderledes materialer og pasformer at drage fordel af, når der sammenlignes med kvindejakker.

Shearling Bomberjakke

Bomberjakker er flotte og ser på alle måder hyggelige ud. Disse polstrede uld-kravede vintage-lignende jakker får mænd til at se sexede og stilfulde ud, som var de stjerner i Top Gun.

Anskaf en bomberjakke og match den med et par jeans, en hvid t-shirt under og et par læderstøvler. For et mere formelt look, brug uldbukser og en button-down trøje under jakken.

Arbejdsjakke

Denne trend har ligesom den forrige et vintage-look, da disse typer af jakker med deres lommer blev båret af fabriksarbejdere i Europa.

Designet er det samme som det originale, og selv om denne jakke ikke er velegnet til vinter, er den perfekt som second layer. Desuden kan du drage nytte af lommerne, som kan tage vare på dine vigtige sager, mens du er på farten.

Fleecejakke

post billede Top 6 Mest moderigtige jakke trends i 2019 Fleecejakke - Top 6 Mest moderigtige jakke-trends i 2019

Fleece er igen på mode og passer perfekt til vintersæsonen. Hold dig varm med en chik og stilfuld fleecejakke. Match den med et par chinos, en t-shirt, en hue og et par tykke vintage plateau-sko for at være med på moden.

Til kvinder

post billede Top 6 Mest moderigtige jakke trends i 2019 Til kvinder - Top 6 Mest moderigtige jakke-trends i 2019

Kvindemode er overalt, fra designs til stof, farver, mønstre og smag. Her er nogle af årets bedste.

Læderjakke

post billede Top 6 Mest moderigtige jakke trends i 2019 Læderjakke - Top 6 Mest moderigtige jakke-trends i 2019

80’ernes “must have” er tilbage i år.  Kig efter de firkantede snit, som spiller godt sammen med forskellige silhouetter, skinnende eller mat finish look og detaljer som perler, stickers eller broderier til at skabe forskellige looks med det samme materiale.

Kombiner med støvler, stiletter eller sneakers og byg outfits til forskellige events.

Trenchcoat

post billede Top 6 Mest moderigtige jakke trends i 2019 Trenchcoat - Top 6 Mest moderigtige jakke-trends i 2019

Trenchcoat har aldrig været u-trendy. Vælg en i en neutral farvepalette og et meget struktureret fit for at skabe et chikt og stilfuldt look. Desuden, jo længere jakken er, desto bedre.

Bæltejakke

post billede Top 6 Mest moderigtige jakke trends i 2019 Bæltejakke - Top 6 Mest moderigtige jakke-trends i 2019

En bæltejakke vil fremhæve din timeglasfigur. Bind en knude på siden for at få jakken til at se moderigtig ud. Uanset om du vælger at bruge dette stykke tøj med en ensfarvet, enkel T-shirt eller uden noget under, vil denne type jakke få dig til at ligne en million dollars.

Disse trends henvender sig til både drenge og piger såvel som voksne. Skriv dig disse trends bag øret, gå ud og shop eller børst støvet af nogle af dine gamle vintage-jakker og få et trendy look med et farverigt, hyggeligt og stilfuldt outfit før året er omme.