Glæd dit barn med en Lego Friends skoletaske

Udgivet: maj 15, 2020

Er din datter eller søn helt vild med Lego Friends? Måske har I oplevet karaktererne i Legoland, set film med dem eller er vant til at lege med dem på værelset? Spred yderligere glæde ved at overraske dit barn med en Lego Friends skoletaske.

Med Lego Friends på eventyr

Hos hugo-p.dk finder du et stort udvalg af tasker, heriblandt skoletasker. Hugo P. Er én af de førende butikker indenfor tasker til alle aldre, og så har de høje krav til høj kvalitet og gode priser, så du trygt kan stole på, at det er en god skoletaske, du køber til dit barn. I stedet for blot at se og lege med de fem bedste venner fra Lego Friends, kan din datter eller søn nu tage dem med på eventyr, når de hver dag går til skole og viser klassekammeraterne deres fine skoletaske. 

Det bedste til dit barn

Hugo-p.dk har et stort udvalg af Lego Friends skoletasker i de lyserøde og lilla farver, de er kendt for. Flere af taskerne er letvægtige, så dit barn ikke slæber på en tung og unødvendig taske, og nogle har endda et ergonomisk polstret rygpanel – kun det bedste er godt nok til dit barn. Yderligere er det muligt at få en rygsæk på hjul, så det er endnu nemmere at transportere bøgerne til og fra skole. Taskerne har et stort hovedrum, hvor der er plads til penalhus, madpakke og drikkedunk. Nogle af skoletaskerne er pakkeløsninger, hvor der både er gymnastiktaske, rejsetaske og penalhus med. Glæd dit barn med en Lego Friends skoletaske, så han eller hun stolt kan vise den til klassekammeraterne.