Spil ukulele for dine børn

Udgivet: oktober 19, 2020

Kan du lide at synge, men mangler der lidt musik til? Måske har du indtil nu ikke været den helt store musiker, men nu er det ved tiden? Med en ukulele kan du spille alverdens melodier og sange, og hvorfor ikke spille klassiske børnesange for dine børn, så I sammen kan synge? 

Musik skaber hygge

Mester Jacob, Tornerose var et vakkert barn, Bjørnen sover, Der bor en bager. Det er børnesange, vi alle kender, og som vi helt sikkert har været igennem i vores barndom. Måske minder de dig om fællessang i børnehaven, eller måske er det hyggelige godnat-sange, når du blev puttet af din mor eller far. Nogle er gode til at synge, mens andre helst synger i fællesskab, fordi det er hyggeligt og skaber en helt særlig stemning. Men hvorfor ikke toppe stemningen med et instrument? Et godt bud herpå er den populære ukulele. Den fylder ikke så meget, så den er nem at have under armen, når hele familien samles, og du kan spille op til sanghygge med børnene og resten af familien. 

Gør det nemt for dig

Hos stepnote.dk finder du et stort udvalg af ukuleler i flere størrelser og farver. Deres mission er at gøre det let for dig, der vil bevæge dig ind i musikkens verden for første gang, eller for dig der vil lære at spille på et nyt instrument. Til forskel fra en guitar, så har en ukulele fire strenge og ikke seks, så der er ikke lige så meget strenge at forholde sig til. Når du først har fundet din ukulele, er det bare at øve, så du kan spille og synge med hele familien.