Spil disc golf med venner og familie

Udgivet: december 23, 2020

Er du vild med udendørs aktiviteter, og er du endnu mere glad for det, når det er sammen med andre? Et sjovt spil og en udfordrende aktivitet er disc golf, hvor I med en fresbee skal ramme i forskellige kurve. Spil disc golf nær København og få en dejlig dag med venner og familie. 

Fra havespil til sportsgren

Måske er du vokset op med en hel kasse fyldt med havespil til sommerens udendørsleg? I så fald kender du helt sikkert både til stangtennis, ringspil, kroket og petanque. Og så er der den kendte fresbeee. Den er rund og flad, og så svæver den gennem luften, når du kaster den. Du kan ikke altid regne helt med, hvilken retning den svæver i, men jo mere du øver, jo mere kontrol får du over den. Sådan er det med de fleste spil, men med en fresbee kræver det lidt mere gennemskuelse. Den kendte fresbee har dog taget et skridt videre fra at være et havespil. Mange steder kan du nemlig spille discgolf. 

Minder om almindelig golf

På mange måder er discgolf det samme som ganske almindelig golf. Det handler nemlig i bund og grund om at stå fra et givent sted, hvorfor du skal ramme i en kurv, i stedet for et hul som ved almindelig golf. Rammer du ikke i første gang, må du gå frem til der, hvor fresbeen lander og forsøge igen. Lyder det som noget for dig? Så kan du tage dine venner og familie med til disc golf ved Til Tops i Frederiksdal, hvor I sammen kan få en hyggelig dag i naturen.