Sådan sikrer du et godt grip

Udgivet: maj 3, 2021
Emner: Familie

Er du og resten af din familie også hoppet med på skateboarddillen, så ved du sikkert også hvor vigtigt det er at kunne stå godt fast, når der er fart over feltet. Med skateboard griptape fra The Boss Shop er du helt sikker på at stå godt fast, hvad enten det handler om et skateboard, børnenes løbehjul eller de nye moderne longboards til junior.

Dekorer jeres board med farverig griptape

Foruden at være et uundværligt stykke tape, så kan de mange forskellige slags griptape, også bruges som fin dekoration på dit skateboard. Hos The Boss Shop kan du finde griptape i kraftige og slidstærke materialer, som sikrer et godt greb i boardet, men også farverige varianter, som du kan bruge til at personliggøre dit board.

Griptape også for de små

Mange børn er vilde med fart, hvilket har ført til at de mange små løbehjul ikke er et sjældent syn hos danske børnefamilier. Derfor er griptape til de mindstes løbehjul også en fantastisk ide. For i og med at løbehjul er et næsten obligatorisk stykke legetøj til de små, er det også vigtigt at de kan stå godt fast når de kører. Her er et stykke griptape godt at udstyre den glatte bund på løbehjulet med, og endda i en flot farve som junior helt selv kan være med til at vælge. På den måde kan du sikre dig et junior altid har et godt fodfæste, når der skal fart over feltet sammen med vennerne.