Hvordan vælger jeg de rigtige svømmebriller til mit barn?

Udgivet: januar 29, 2020
Emner: Familie

guillermo diaz mier y teran UrsIDtdBDVQ unsplash - Hvordan vælger jeg de rigtige svømmebriller til mit barn?

Hvordan vælger jeg de rigtige svømmebriller til mit barn?

Det kan være lidt af en opgave at finde frem til et par svømmebriller til et barn. Man kan hurtigt blive i tvivl om, hvilket par man skal vælge. Der er nemlig så mange forskellige mærker, justeringsmuligheder og designs. Så hvad er egentlig de mest basale behov, et par svømmebriller skal opfylde?

Før du springer i vandet med de dyreste eller det mest æstetiske par svømmebriller, kan du eventuelt bruge et par minutter på at læse denne lille hurtige guide.

De tre vigtigste aspekter

Når du skal vælge et par svømmebriller til dit barn, er der tre vigtige aspekter, som du skal være opmærksom på.

  1. At de passer perfekt
  2. At de er behagelige
  3. At de er klare

En svømmebrille skal passe perfekt, således at der ikke er mulighed for, at vandet kan trænge ind. Det betyder, at forseglingen, som svømmebrillen er udstyret med, skal være i stand til at lave en sugning i et par sekunder, når barnet tager dem på.

Komforten skal ligeledes være i højsædet ved valg af en svømmebrille. I din iver for at købe svømmebriller til dit barn, der ikke tager vand ind, kan du få købt nogle, der er alt for stramme og ubehagelige at have på. For at øge komfortmulighederne er det en fordel at udvælge et par svømmebriller, hvor afstanden kan justeres over næseryggen.

Svømmebriller skal kunne levere et klart syn. Det kan du sikre ved at vælge et par, der har en antidug-belægning og UV-beskyttelse. Køb her.