Gode råd til køb af den rigtige babynest

Udgivet: januar 3, 2022
Emner: Baby

Ønsker du at skabe en tryg base for dit barn, kan det være en fordel at investere i en babynest. Det er nemlig en form for ”rede”, som din baby kan sove og slappe af i. En babynest er forsynet med en blød og behagelig madras med en integreret kant, der gør det trygt og sikkert for dit barn at ligge i den.

Hvis du er på udkig efter en babynest, er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal gå efter. Der findes mange forskellige modeller på markedet, så det kan virke uoverskueligt. Her er 3 nyttige tips, der kan hjælpe dig med at vælge en babynest.

Hvilke materialer er den lavet af?

Ved valg af en babynest bør du kigge på, hvad du er lavet af. Der kan være stor forskel på materialerne. Det er især en god idé at vælge en babynest, der er åndbar. Derudover er det en fordel at mærke på stoffet for at se, om det er dejlig blødt. 

Kan den udvides?

Din baby vokser hurtigt. Det betyder, at du kan få stor glæde af at investere i en babynest, som du kan bruge selv, når dit barn bliver større. Du finder blandt andet modeller, hvor det er muligt at åbne fodenden eller lignende. Herved får barnet et længere liggemål, hvilket gør, at babynesten kan bruges i længere tid.

Er babynesten sikker?

Sidst men ikke mindst kan du undersøge, om babynesten er sikker. Det kan du gøre ved at tjekke madrassens og sidernes blødhed samt læse, om den er blevet sikkerhedstestet. Du kan også spørge forhandleren til råds, hvis du er i tvivl.