Vinteraktiviteter for dig og din søn

Udgivet: oktober 27, 2022

Når vinteren kommer, er det tid til at undersøge, hvad I kan lave af vinteraktiviteter som familie. Det er desværre ikke altid lige så nemt, som det er i sommermånederne.

Når det er sommer, er det jo ganske nemt at finde på hyggelige familieaktiviteter. Der kan I tage på stranden, lave en dejlig udendørs picnic, tage i forlystelsesparker, på lange cykelture og meget mere. Det hele virker bare nemmere, når det er sommer og varmt.

Men det er vigtigt stadig at have hyggelige stunder som far og søn, mor og søn og hele familien sammen, selvom det er vinter. Ellers kan vinteren gå hen og blive noget så kold og lang.

Heldigvis har vinteren også meget at byde på. Her får du nogle bud på aktiviteter, I kan lave som familie eller bare dig og din søn.

Kælke

Når der er sne, er det oplagt at tage ud og kælke. Det er en super hyggelig aktivitet, hvor I samtidig får en masse frisk luft.

I skal bare sørge for at være klædt på til det, for det kan blive en meget kold og våd omgang for jer, hvis I ikke har de rigtige vinterklæder. Din søn skal have vinterstøvler til drenge, og I skal generelt sørge for at være pakket ind i mange lag, så I ikke fryser.

Stå på skøjter

Der er flere steder, man kan stå på skøjter, når det er vinter. Det er også en fantastisk vinteraktivitet. Efterfølgende kan i drikke en kop varm kakao eller tage hjem og hygge jer foran pejsen.

Pust sæbebobler og se dem fryse

Denne er meget simpel – det kræver faktisk kun lidt sæbevand. Det er en aktivitet, som de færreste tænker over, men som børnene elsker. Se sæbeboblerne fryse, når I puster dem udenfor.