Trænger familien til en velfortjent pause fra hverdagen?

Udgivet: april 29, 2020
Emner: Familie

Ferie er afslapning for alle. Og det kan være nødvendigt i en hverdag med småbørn. Hjarbæk Fjord Camping er en skøn campingplads, hvor I som familie kan slappe af og nyde et afbræk.

I kender hverdagsmøllen. Vasketøj, madpakker, putning og bleskift. Det er til at gå død i i længden, og derfor er det enormt vigtigt at tage sine pauser som familier engang i mellem. Trække stikket ud og gøre noget helt andet, end man plejer. Tage en uges tid ud af kalenderen og tage et andet sted hen end derhjemme, hvor pligterne kalder. Hvis det lyder fristende, så er Hjarbæk Fjord Camping et skønt sted at tage hen. De placerer sig i skønne Midtjylland 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive i den sydlige del af Limfjorden. Her er mange skønne panoramapladser med udsigt over Hjarbæk fjord.

Hjarbæk Fjord Camping er altså camping i Midtjylland, Limfjorden, og her får i en campingplads i skønne omgivelser. De har en enestående beliggenhed i et kuperet terræn, hvor store dele af pladsen er delt op i terrasser, der alle har en skøn udsigt over Limfjorden. Det er muligt at vælge i mellem mange pladser, der har gode læforhold, så I kan nyde måltiderne uden for.

Der er selvfølgelig også masser af aktiviter for både børn og voksne. Det er også noget at lave for de voksne, der kan spille minigolf, køre mountainbike rundt i området eller sejle i kajak eller fiske i de nærliggende åer. For børn er der blandt andet en spændende og udfordrende lejeplads med trampolin, vippedyr og gynger, og i sommersæsonen er der masser af fælles legeaktiviteter for børnene, så forældrene kan få lov at nyde en pause.