Trænger dit barn til en motorisk udfordring?

Udgivet: januar 15, 2020
Emner: Familie

Skærmbillede 2020 01 30 kl. 13.52.31 - Trænger dit barn til en motorisk udfordring?

 

Trænger dit barn til en motorisk udfordring?

En løbecykel en er en genial opfindelse til børn, der har krudt bagi, og som godt kunne trænge til at blive udfordret på motorikken. Find løbecykler af alle slags hos Børn i Balance – giv dit barn en sjov udfordring, som samtidig udvikler balance og styrke. 

Har dit barn set sig varm på sådan løbecykel, som flere af de andre børn har i børnehaven eller hos legekammeraterne – eller mangler du en god fødselsdagsgave, som kan udfordre dit barns motorik? I så fald er en løbecykel en genial mulighed for at give dit barn noget, det vil elske og bruge hver dag.

Før cyklen – men efter den trehjulede

En løbecykel er et perfekt supplement til den klassiske trehjulede cykel eller scooteren, som mange børn har glæde af i de første år. På samme tid er det også et super godt forstadie til dit barns første cykel med pedaler. Hos Børnibalance.dk finder du alverdens legetøj, badeudstyr og motoriske redskaber. De har blandt andet et stort udvalg af Pukys løbecykler, som er i høj kvalitet, med en lav indstigning og børnevenlig ergonomi.

Børnibalance.dk har et imponerende udvalg af løbecykler, og du kan finde dem i alverdens farver og størrelser. Farver er især noget, der er vigtigt, når det kommer til børn. De har ofte stærke holdninger til, hvad farve tøj, legetøj, værelse og lignende skal være – og her er cyklen som regel ingen undtagelse. Der er cykler i alle slags nuancer, der er helt klassisk sorte, hvis du ønsker en cykel, der kan bruges af flere børn, og så har nogle af cyklerne andre farver i hjulene, hvilket også ser rigtig cool ud.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du finde meget mere information på Børnibalance.dk.