Skab en børnevenlig terrasse med de rigtige havemøbler

Udgivet: februar 25, 2021
Emner: Familie

Når det er sol og sommer, er de fleste børnefamilier udenfor og lege i haven samt hygge på terrassen.

Derfor er det vigtigt at have havemøbler, som ikke kun er til gavn for de voksne, men også passer til dine børn. Her er nogle af de ting, du kan kigge efter, hvis du er på jagt efter børnevenlige havemøbler.

Sørg for, at stoffet kan maskinvaskes

Som børnefamilie behøver du ikke undgå havemøbler med stof så længe, at du sørger for, at de nemt og hurtigt kan renses og vaskes.

Har du havemøbler med eksempelvis hynder, er det klart en fordel, at de kan maskinvaskes, hvis du har børn. Det er nemlig næsten uundgåeligt, at dine børn ikke spilder på stoffet eller placerer deres beskidte sko på møblerne.

 

Tænk over møblernes højde

Hvis dine børn skal være i stand til selv at sætte sig i havestolen eller i et andet møbel, skal du sikre dig, at du tager et kig på højden.

Det kan se rigtig godt ud med udendørs barstole på din terrasse, men de kan være svære for dine børn at bruge alt efter deres alder. Er du på udkig efter nye havestole til din terrasse eller have, finder du et godt udvalg her: https://www.vidaxl.dk/g/6828/havestole.

 

Fokuser på holdbarhed fremfor at købe nyt hele tiden

Ved køb af nye havemøbler bør du gå efter møbler, der er holdbare og har en lang levetid. Nogle materialer er slet ikke egnede til at være udenfor. Desuden er det essentielt med holdbare møbler, hvis dine børn skal bruge dem. Med holdbare havemøbler er du sikret, at de ikke så nemt går i stykker.