Prewalker: dit barns første par sko

Udgivet: januar 20, 2021
Emner: Baby , Børn , Mode

Er du på udkig efter fodtøj til din lille søn eller datter, der kun lige er begyndt at vise interesse for at gå? I så fald bør du helt sikkert kigge på de populære Prewalker sko hos Bundgaard. De giver den perfekte støtte til dit barns fødder.

Har hjulpet mange generationer

Er dit barn begyndt at vise interesse for at bruge fødderne? Måske er han eller hun vild med at stå op med en voksen i hånden, og måske er de første små skridt netop gået. For de små kan det være svært ikke at vakle på fødderne i den første tid, når de lige skal lære, at de faktisk selv kan bevæge ben og fødder og gå derpå. Derfor er en Prewalker sko et super godt hjælpemiddel. Skoene fra Bundgaard har været en klassiker i mange år, og måske har du endda selv haft et par på, da du skulle lære at gå. De har nemlig hjulpet mange små på vej til deres første skridt i livet. 

Stabile og fleksible

Prewalker skoene har været en succes i mange år, og det er der ikke noget at sige til. De sidder helt tæt på fødderne, og så giver de en solid støtte omkring anklen. Det betyder, at barnet ikke skal koncentrere sig om at holde skoene på, men bare bevæge sig ud på sine første skridt med sko, der er med til at fødderne står mere stabilt, samtidig med at de er fleksible og bevægelige i deres bløde læder. Prewalker skoene fås i flere farver, så klik ind og find din yndlingsfarve til din søn eller datter.