Praktiske entrémøbler til børnefamilien

Udgivet: september 14, 2020
Emner: Familie

Når du får børn, giver det sig selv, at der kommer et stærkt stigende behov for mere opbevaring. Lige pludselig bliver det relevant at udnytte hvert et hjørne – og tit er du nødt til at være kreativ for at finde en god løsning.

Alt efter hvor stor en entré din bolig er udstyret med, er der naturligvis forskel på, hvor meget opbevaring du har plads til. Opbevaring i entréen er nyttigt, da det typisk er her, du og familien kommer ind med jakke, sko og taske på – og derfor er det praktisk, at det er let at komme af med igen.

Hvis du har plads til et skab i entréen, er dette altid meget nyttigt – her kan du ofte få plads til en bred vifte af forskellige ting, og du slipper for rod, når du bare kan lukke lågen i.

Smarte entrémøbler med 2-i-1 funktioner

Så længe du har små børn, kan det sagtens være et større arbejde at få alle påklædt og klar til at forlade hjemmet. Der skal sko og overtøj på – og så længe de er små, har de brug for hjælp til dette.

Her er en entrébænk en praktisk løsning, og du kan tilmed finde en variant med 2-i-1 funktion, som helt sikkert kan gøre dagligdagen lettere i den lille familie.

Hvis du vælger en entrébænk, kan du finde en variant med et opbevaringsrum, hvor du med fordel kan gemme alle børnenes sko. Udover at det er en fantastisk opbevaringsløsning, har dine børn en siddeplads, hvor du kan hjælpe dem i sko og tøj – og samtidig ved du hvor de er, så du selv kan iføre dig overtøj i ro og mag.

Gør de travle morgenener lette og køb entrébænk online her.