Pas godt på dine børns ører

Udgivet: juni 24, 2020
Emner: Familie

Børns ører bliver i dag udsat for en masse forskellig lyd og larm i løbet af en dag. Al den støj kan være svær at kapere for mange børn, så det bliver svært at finde ro både om dagen og om natten.

Vores børn er også tit og ofte med os rundt omkring til festivaler, koncerter m.m. Her er det utrolig vigtigt at beskytte børnenes ører, så de ikke udvikler tinnitus eller får høretab. Der er heldigvis kommet en rigtig god løsning på markedet, så du nemt kan hjælpe dit barn. Løsningen er ørepropper til børn, som du finder hos https://japebo.dk/sove/.

Ørepropper er et godt alternativ til høreværn

En del forældre beskytter allerede deres børns ører mod larm ved hjælp af høreværn. Der er ligeledes nogle skoler, der har indkøbt høreværn til børn, så de bedre kan lukke forstyrrelser fra omgivelserne ude.

Høreværn er fortrinlige, men de udelukker barnet fra al kommunikation med omverdenen, medmindre de tages af. Ørepropper holder derimod støj og larm ude, men tillader stadig, at barnet kan kommunikere med forældre og lærere.

Ørepropper om dagen og om natten

Ørepropper er især fremragende om dagen, når familien skal på en tur, hvor der forekommer meget larm eller støj. Det kan eksempelvis være i et legeland, på en festival eller til en koncert.

Det er desuden oplagt at bruge ørepropper om natten, hvis I er på ferie, hvor der er nye forstyrrende lyde, eller hvis I bor i en lejlighed, hvor der ofte er larm fra naboerne.