Overvejer I at flytte til Aalborg?

Udgivet: januar 12, 2021
Emner: Familie

Måske var de små parcelhuskvarterer i udkantsdanmark ikke lige jer? Eller trænger i bare til noget nyt inde i Aalborg. Aalborg by er i rivende vækst, og der bliver hele tiden bygget nyt rundt omkring. Men har du styr på alle de nye boligområder, hvor du kan undersøge, om I skal bo næste gang?

Her er de nye boligområder

Cloud City

Cloud City ligger i Vestbyen, som er et meget populært område. Her får du god stemning og liv, som er præget af en god blanding af studerende og ældre. Der bliver stadig bygget nyt, så der kan forekomme byggestøj i en tid.

Østre Havn

Her er gamle industriområder bygget til boliger rundt omkring havnebassinet. Du finder alt lige fra ungdomsboliger til ejerboliger, men også virksomheder har lokaler på Østre Havn. Planen er at skabe et anderledes bymiljø med en masse aktiviteter.

Skalborg

Her bliver der opført boliger i massevis! De gamle bygninger rives ned og nye, moderne kommer frem. Projektet bliver en oase midt i byen, hvor der også kommer til at være en lille sø. Derudover bliver der mulighed for kolonihaver, og der vil også være legepladser til børnene! Alt i alt et oplagt sted til børnefamilien.

Stigsborg Brygge

Vil du gerne lidt længere væk fra Aalborg? Så har Nørresundby alså Stigsborg Brygge, som ikke er til at tage fejl af. Her får i fantastisk havudsigt, hvis det er noget for jer.

Lyder et af områderne som noget for jer, eller trænger I til at høre nærmere? Kontakt en ejendomsmægler i Aalborg, så kan de helt sikkert hjælpe dig på rette vej.