Mangler I en sjov aktivitet til jeres familietræf?

Udgivet: december 21, 2020

Mange familier mødes nogle gange om året til et familietræf, hvor alle kan være med. Hvad med at mødes om en sjov aktivitet, hvor man kommer hinanden ved?

Hvis man efterhånden er en stor familie, når alle søskende, fætre, kusiner, onkler og tanter skal ses på én gang, så er det ofte svært at få plads i folks hjem, og man ser muligvis heller ikke hinanden så ofte, så derfor kan det være godt med nogle fælles aktiviteter, der gør, at snakken går.

Et familietræf hos Ledreborg klatrebane skaber de perfekte rammer for en sjov og aktiv dag for både børn og voksne. Det er en alletiders måde at samle hele familien på. Her kan I både udfordre jeres egne grænser, men så er I også tvunget til at hjælpe og støtte hinanden, og det er den bedste form for teambuilding. Det skaber sammenhold, også med mennesker, man ikke kender særlig godt.

Hvis I gerne vil have nogle uforglemmelige familieoplevelser med masser af aktiviteter både på land og i luften, hvor børn fra 10 år og voksne sammen kan hjælpe hinanden, så er Ledreborg Klatrepark det perfekte sted til familietræf. Det kræver ikke højt fitnessniveau eller klatreerfaring at prøve banerne. Det kræver blot, at I har lyst til at udfordre jer selv og flytte grænser. Den smukke klatrepark nær Roskilde danner også de perfekte rammer for gode familiebilleder og afslapning i den skønne natur, så her kan I sagtens få en hel dag til at gå sammen. Læs mere om familietræf nær Lejre.