Lad idrætten udfordre dit barn på Ladelund Efterskole

Udgivet: september 16, 2020
Emner: Børn , Familie , Teens

Overvejer du et efterskoleophold for din søn eller datter? Ladelund Efterskole er en idræt efterskole for dem, der kan lide at være aktive. Der er forskellige aktiviteter, og fællesnævneren er fair play og plads til den enkelte.

En verden af idrætsformer

Ladelund Efterskole bygger et særligt værdigrundlag, nemlig det Grundtvigianske. Det vil sige, at der hele tiden indtænkes moderne skoleformer samt moderne pædagogik. Derudover skal hver enkelt elev oplyses, og der skal være plads til alle forskelligheder. Er din søn eller datter helt vild med idræt? Der findes mange former indenfor idrættens verden. Eksempler på linjer hos Ladelund Efterskole er klatring, mountainbike, løb, badminton, spring, fodbold og svømning. Mulighederne er mange – hvilken idrætsform er dit barn vild med?

Afprøv flere fag

Når først beslutningen om at tage på efterskole er taget, er det med at finde den rigtige. Der er et væld af skoler, men de er alle forskellige, og de har alle hver sine styrker. Hos Ladelund Efterskole kan dit barn vælge en idrætslinje, som samtidig kan kombineres med et andet fag, såsom counter strike, bålmad, street art, podcast, teater eller måske kajak. På den måde kan den enkelte elev være med til at forme sit eget ophold med præcis de interesser, der falder for. Faktisk er der fem perioder på hele skoleåret, så der er rig mulighed for at prøve de forskellige fag af og ikke mindst for at blive udfordret indenfor idrættens verden. Luft idéen om Ladelund Efterskole for dit barn – der vil helt sikkert være en linje, der passer til interesserne.