Kvaliteten er i top på institutionsmøbler fra Kolon

Udgivet: januar 20, 2020

Mangler i kvalitetsmøbler i jeres institution? Kolon Total Inventar er eksperter i at producere inventar særligt til institutioner.

Kolon Total Inventar har produceret inventar siden 1976, og de er derfor eksperter på område. Deres møbler produceres med en usammenlignelig styrke og en holdbarhed, der er svær at konkurrere med. Og det er enormt vigtigt og skabt stor succes, når møblerne leveres til institutioner som skoler, børnehaver og vuggestuer, hvor møblerne skal kunne holde til lidt af hvert og være designet specielt til formålet.

Af institutionsmøbler kunne det blandt andet være køkkener, børnegarderober, reoler, pusleborde eller noget helt femte, men det produceres alt sammen med tanke på både børnene og de voksnes behov.

Hvis der eksempelvis er tale om et køkken i en børnehave, der skal skiftes, så er det de voksnes behov, der kommer først, fordi det er dem, der skal bruge køkkenet. Men samtidig er børn også ofte med i madlavningen i institutioner, og derfor er det også meget vigtigt at installere podieskuffer under skabene, så børnene kan nå bordet. Gælder det i stedet børnegarderroberne, så er de indrettet på en såden måde, at overtøjet hurtigt, nemt og effektivt kan hænges på plads.

Al inventar hos Kolon Total Inventar tager udgangspunkt i ergonomisk korrekte arbejdsstillinger, god hygiejne og gode lydforhold. Deres produkter er kendt for at være ekstra slidstærke, hvorfor mange også vælger detpopulære Kolon-hængsel, der tåler mange års brug. I er altid velkomne til at kontakte os for yderlige information, hvis I har en idé til et møbel til jeres institution eller hvis I vil have et tilbud.