Kender du stigegolf?

Udgivet: juni 19, 2020
Emner: Familie , Hobby

Er du én af de første til at hoppe i shorts og t-shirt, når solen for alvor kommer frem i Danmark? Når varmen kommer, bruger vi mange timer udendørs, og det er da også om sommeren, vi ofte mødes med venner og familie til udendørs hygge. Find stigegolf til hyggelige timer lige her: https://jyskegolfbolde.dk/stigegolf/89-stigegolf.html

Havespil og hyggelige minder

Når de lange bukser og varme jakker udskiftes med shorts og lette trøjer, er sommeren ved at være over os. Solen får folk ud, og varmen får os til at samles oftere med dem, vi holder af. Ofte går turen til stranden, til havnen efter is, i sommerland, eller også nydes mange timer hjemme i haven med grill og havespil. De fleste kender til stangtennis, kroket og kongespil, men et andet spil er at finde i flere og flere haver, nemlig stigegolf. Nogle gange er det ikke nødvendigt at tage ud i sommerlandet for at skabe gode minder. Ofte er det vigtige samværet, og her kan det være nok at samles om grill og stigegolf. 

Et spil for hele familien

Hos jyskegolfbolde.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til golf, herunder bolde, tees og vogne, men er du ikke den helt store golfspiller, kan du i stedet nyde godt af stigegolf, hvor du kan få en masse hyggelige timer med hele familien. Spillet er nemlig for både børn og voksne, og reglerne er lige til; når du kaster din bolas, får du point efter hvilken ribbe, den ender med at hænge på. Køb et spil stigegolf og bliv klar til mange hyggelige timer i haven med familie og venner.