Indretning af et værelse til den lille ny

børneværelse
Udgivet: august 31, 2022
Emner: Børn

Det er en sand gave for alle forældre at indrette den lilles værelse. Der er masser af forventninger forbundet med det, og så er det bare en hyggelig tid, når den lilles ankomst skal forberedes. Men hvad har du egentligt behov for på børneværelset, når barnet er helt lille? Det kan du læse mere om her.

En fin og lækker seng

Når din baby er nyfødt, vil du sandsynligvis gerne have, at han eller hun sover i en vugge ved siden af dig. Men på børneværelset kan du have en fin og lækker tremmeseng stående, så den er klar til, når dit barn skal sove på sit eget værelse. 

Husk at købe en tremmeseng, der er sikker. Derudover skal du have fingrene i både en dyne, et lagen, et tisseunderlag og et dynebetræk. 

En vågelampe er nyttig

Vil du gerne skabe en hyggelig stemning på værelset og hjælpe dit barn med at forbinde en dæmpet belysning med natten, kan du købe en vågelampe. En vågelampe er desuden meget nyttig, når du skal amme eller skifte dit barn om natten.

Et puslebord og en kommode er et must

Der er også brug for en kommode på børneværelset til barnets tøj. Det er ydermere et must, at du har et puslebord, så du nemt kan skifte dit barn, når det er påkrævet. Er der ikke meget plads på børneværelset, kan du vælge at bruge kommoden som puslebord. Det kræver bare, at der er plads til en puslepude. Du kan desuden bruge den øverste kommodeskuffe til bleer, vådservietter og diverse cremer.

En hyggelig gyngestol til amning

Er der plads på børneværelset, kan det være ideelt med en gyngestol, som du kan sidde og amme barnet i.