Få et uforglemmeligt år på efterskole med fokus på eventyr

Udgivet: marts 30, 2020
Emner: Familie

wojciech then DijA5f0voGQ unsplash scaled - Få et uforglemmeligt år på efterskole med fokus på eventyr

Et efterskoleophold er en unik dansk skoleform for unge, som netop er på vej til at afslutte folkeskolen eller trænger til nye udfordringer, inden de skal vælge videreuddannelse. Her bor eleverne sammen, sover sammen, spiser sammen og går i skole sammen.

Overvejer du at tage et år på efterskole, så findes der masser af muligheder og mange forskellige efterskoler med et væld af linjer med fokus på forskellige områder. Det vil derfor helt sikkert være muligt at finde en efterskole, som har en linje med netop det, du allerbedst kan lide at lave.

Fællesskab i fokus

Nøgleordene på en efterskole er social-, faglig- og personlig udvikling, og en efterskole ruster derfor de unge til deres fremtidige uddannelses- og karrierevalg.

På en efterskole er fællesskabet i fokus, og mange elever får opbygget venskaber for livet efter et år på efterskole.

Få et uforglemmeligt år på en friluftsefterskole

Elsker du eventyr og udeliv, så kan du vælge at tage på en Efterskole med adventure linje. Denne er særligt velegnet for friluftselskere. Foretrækker du allerede nu at være udenfor hele tiden uanset vind og vejr, er dette muligvis lige stedet for dig.

På True North efterskole som ligger i Juelsminde, er der plads til alle, der brænder for at være ude. Udover adventurelinjen findes der også andre linjefag, som du kan vælge imellem:

  • Art & Design
  • Gastronomi
  • Holdsport
  • Ketchersport
  • Performance
  • Teknologi
  • Waterlife

Er du interesseret i et spændende og udviklingsrigt år sammen med andre mennesker, der også elsker at være udenfor, så er True North et besøg værd.