Ergonomisk skoletaske til dit barn

Udgivet: januar 18, 2021
Emner: Børn , Mode , Sundhed

Har du hørt om ergobag? For mere end 10 år siden begyndte rejsen for ergobag, og der er en særlig mission bag, nemlig at børn skal passes på. Derfor har de udviklet ergonomiske skoletasker, der passer på de små rygge.

Det bedste til de små

Hvordan lyder ergonomi, bæredygtighed og individualitet i dine ører? Og hvordan lyder det så, når det er tiltænkt dit barn? Højst sandsynligt lyder det tiltrækkende. Det er lige præcis de koncepter, ergobag har, og det er lige præcis dem, der bringer brandet frem på markedet. Ergobag har eksisteret i 10 år, da fire venner fra Køln i Tyskland satte sig sammen og begyndte udviklingen af den første skoletaske, hvor fokus lå på ergonomien. Idéen kom fra vandrerrygsækkens ergonomi, og hvorfor ikke give børnene de bedste forudsætninger for en sund krop? Ergobag designer og producerer efterhånden flere produkter, heriblandt skoletasker, penalhuse, gymnastikposer og de populære Kletties. Sidstnævnte er små velcromærker, du kan sætte på skoletaskerne, så dit barn kan få sin helt egen unikke skoletaske. Det helt smarte er velcroen, der gør det muligt at udskifte de forskellige Kletties til nye motiver.

Ergonomi, bæredygtighed og individualitet

Ergobag sætter børnesundhed, bæredygtighed og individualitet først. Det ergonomiske er beskyttelsen af dit barns ryg og understøttelse af en rank holdning. Ergobag har haft bæredygtighed og klimabeskyttelse på tavlen fra start af, og så skal der selvfølgelig være fokus på børnene, der selv kan sætte præg på taskerne med Kletties og sikkerhedssæt. Lyder det for godt til at være sandt? Kig forbi bison-webshop.dk og find dit barns yndlingstaske!