En idrætsefterskole er perfekt til et aktivt barn

Udgivet: marts 18, 2021
Emner: Børn

Er dit barn ved at være færdig med folkeskolen, og har dit barn vist interesse for at prøve at opleve noget nyt. I sådan et tilfælde kan det være en fordel med at ophold på en efterskole.

Alt efter hvad dit barn interesserer sig for, findes der mange muligheder. Hvis dit barn er meget aktivt og elsker sport, kan det være en god idé at kigge nærmere på en idrætsefterskole.

Hvad er dit barn interesseret i?

På en idrætsefterskole, som for eksempel Vestsjællands Idrætsefterskole, er der som regel mulighed for at vælge mellem flere forskellige linjefag.

Herved kan dit barn se, om der er et linjefag, som er interessant. Der kan blandt andet vælges mellem dans, fodbold, outdoor, spring og trampolin m.m. Det vigtigste er, at det er et linjefag, som dit barn er helt vild med.

 

Besøg efterskolen og oplev stemningen

For at finde ud af, om en bestemt efterskole er den rette eller ej, er det en god idé at besøge stedet og lære mere om miljøet, fællesskabet og rammerne. Du kan eventuelt tage dit barn med til en infoaften, hvor I sammen kan se, hvad det er for et sted. Samtidigt vil folk fra efterskolen fortælle mere om, hvad dit barn kan forvente.

Det giver en bedre mulighed for dig og dit barn sammen at beslutte, om det er her, at dit barn vil gå på efterskole eller ej. Selvom en specifik efterskole virker som det perfekte sted, bør I altid besøge flere efterskoler, inden I tager den endelig beslutning.