Design af egne studietrøjer

Udgivet: marts 24, 2021
Emner: Teens

Går du på gymnasiet, efterskole, i folkeskole eller noget helt fjerde? Så vil en personlig designet studietrøje være et evigt minde for dig og dine medstuderende. Hos Shirtdesign.dk kan du og dine studiekammerater få studietrøjer med tryk, som vil bringe gode minder frem – selv efter mange år.

 

En mindetrøje for livet

Hvis du er studerende eller efterskoleelev, har du helt sikkert set de populære trøjer med elevernes navne og med et personligt logo. Når I vælger at få designet jeres egne studietrøjer, vil I få en trøje, som I vil have glæde af i mange år frem og som vil bringe minder frem fra en god skoletid, uanset om det er fra en tid på efterskole, gymnasie, universitet, folkeskole eller noget helt femte.

 

Genkend hinanden på studieturen

Det kan være, I har en kommende studietur i vente, og her kan en studietrøje med logo være en god idé, at I alle har på, når I er ude sammen. På den måde kan I let genkende hinanden i mængden. Særligt hvis I opholder jer steder, hvor der er mange mennesker. Har I snakket om at få lavet en studietrøje med logo, så bør I besøge Shirtdesign.dk, som tilbyder et stort udvalg af t-shirts og sweatshirts, som I kan bruge som studietrøjer. Pryd de smarte trøjer med et logo og jeres navne – så har du og dine medstuderende en unik studietrøje, som I kan bruge her og nu og som samtidig vil bringe en masse gode oplevelser og minder frem, når I husker tilbage om flere år.