Den sunde familie

Udgivet: marts 1, 2021
Emner: Sundhed

Der opstår helt nye følelser, så snart vi får børn. Måske har du aldrig tænkt over, hvordan du bør passe godt på dig selv og din krop, men lige så snart, at du står med en lille baby i armene, så bliver din vigtigste opgave at passe på dit barn!

Det er noget af et ansvar, men det kommer heldigvis helt naturligt til os. Vi ønsker, at barnet bliver klædt ordentligt på, får den rigtige føde og befinder sig i sunde og trygge omgivelser – men hvor meget skal vi egentlig selv ændre for at opnå dette?

Overvejer du et rygestop?

Du kan sagtens være ryger, selvom du har børn, men det kan godt være, at det er bedst, hvis du ændrer i nogle af dine vaner. Er du eksempelvis vant til at ryge indendørs, skal du selvfølgelig allerhelst til at ryge dine smøger udendørs. Samtidig skal du også tænke over, om dit barn er i nærheden, når du ryger udendørs.

Der kan dog også være flere fordele ved at stoppe med at ryge, når du har fået børn. De fleste ønsker de bedste forudsætninger for et langt og sundt liv med sit barn, og samtidig kan du også bidrage til, at dit barn ikke begynder at ryge senere i sit liv. Der findes heldigvis en lang række tiltag, som du kan få hjælp fra, hvis du overvejer et rygestop. Her kan alt lige fra nikotinplastre, tyggegummier eller e-cigaretter være behjælpelige. Med en e-cigaret fra SMOK kan du selv vælge mængden af nikotin og på den måde langsomt trappe ned for dit forbrug.