Børnetøj til dine guldklumper

Udgivet: januar 30, 2020
Emner: Familie

Børnetøj til dine guldklumper

Når du vælger tøj fra Joha, kan du helt sikkert bruge det igen, hvis der skulle komme flere børn til familien. Materialerne holder sig virkelig pæne – også efter mange ture i vaskemaskinen. Ligeledes er Johas uld meget taknemmeligt i brug og vask, så du skal altså ikke lade dig skræmme af det fantastiske materiale.

Uld i skønne materialer til de mindste

Uld er et af naturens skønne materialer til børn. Netop uld har Joha specialiseret sig med gennem mere end 50 år. Kun de bedste kvaliteter er gode nok til Joha. Vælger du uld til dit barn, får du dermed gavn af alle de enestående egenskaber. Herunder en fantastisk evne til at absorbere fugt og dermed holde din lille arving tør, glad og tilpas. Uldens isoleringsevne sikrer, at barnets kropstemperatur reguleres helt naturligt. Overskudsvarme ledes væk, når det er varmt og ulden varmer behageligt, når det er koldt. Ideelle egenskaber til både sommer og vinter.

Når kun det bedste er godt nok

Der er bare ikke noget bedre end luksus inderst til yderst. Joha er en tøjproducent med hjertet på det rette sted. Her lægges der stor vægt på miljøvenlig produktion og derfor var virksomheden også en af de første i Danmark, der blev godkendt til at benytte EU ECOLABEL på sine produkter. Oven i hatten er en del af uldprodukterne fra Joha anerkendt af det internationale Woolmart certifikat. Udover dette har de også modtaget Animal Welfare certifikatet.

Joha blev grundlagt for over 50 år siden – helt tilbage i 1963. Joha var de første der producerede uldundertøj til børn, og har efterhånden positioneret sig som en af de førende på det europæiske marked. Netop indenfor uld til børn. Du kan se mere her.