Børneplakater der sætter gang i fantasien

Udgivet: marts 4, 2020

sven brandsma kPfOAMvwOHk unsplash scaled - Børneplakater der sætter gang i fantasien

Børneplakater der sætter gang i fantasien

Skal du til at gøre børneværelset klar til den lille ny, eller trænger dine større børns værelser til forandring? Børneplakater fra ViSSEVASSE er et populært valg, når du skal glæde dine børn med nye farver og motiver til væggene.

Eventyrlige udtryk

Blandt ViSSEVASSEs plakater finder du et væld af motiver i dæmpede farver, og i hvert af dem gemmer sig en historie. Derfor er de oplagte til børneværelset, der trænger til nyt liv. Plakaterne passer både til piger og drenge, og så er de i tidløse designs, så I kan få glæde af dem i mange år frem. Samtlige plakater giver grobund for en historiefortælling, hvorfor de har et spændende og eventyrligt udtryk, som kan vække fantasien hos børnene. Det kan eksempelvis være plakaten med et træhus og en gynge, en skøjtebane, en cykel eller måske en ballerina. Har familien besøgt Tivoli, er Tivoliplakaten oplagt som et minde, I kan snakke om, når børnene puttes, og det samme gælder for Zootårnet. Skal det være en mere enkel og lærerig plakat, kan du tage et kig på ABC-plakaterne, så du hver morgen kan gennemgå alfabetet med dit barn.

Daglig glæde på børneværelset

I dag tales der meget om miljøet, så det er værd at nævne, at ViSSEVASSEs plakater produceres miljøvenligt. Derudover er det trykt på FSC-certificeret papir, hvilket betyder, at plakaten altid kan ses, uanset hvor meget lyset fra lamper eller solen skinner. Der er mange fordele ved børneplakaterne, men vigtigst af alt er, at de skaber glæde og sætter gang i fantasien hos dit barn. På den måde vil din søn eller datter uden tvivl blive glad for sin nye plakat på værelset.