Ballettøj til både børn og voksne hos Det Kongelige Teater-leverandør

Udgivet: februar 29, 2020

forside foto 1 ballet pige - Ballettøj til både børn og voksne hos Det Kongelige Teater-leverandør

Hvis du går med en lille balletpige derhjemme, som enten ønsker at starte til ballet eller som måske allerede er i gang, så er du kommet til det rette sted. Balletbutikken.dk er en webshop og en fysisk butik i Aarhus, der har Nordens største lager inden for ballet.

De fleste piger har på et eller andet tidspunkt i deres liv drømt om at være balletdanser. Omend det blot var et enkelt år til fastelavn, hvor man ville klædes ud som ballerina, eller man i mange år har gået med en brændende drøm om at blive professionel balletdanser. For balletdansere er noget af det mest elegante og udtryk for noget feminint.

Måske du har en pige, der enten gerne vil være balletdanser eller allerede er det. I så fald er Balletbutikken det perfekte sted for dig, for her finder I et stort udvalg af ballettøj til både børn og voksne, hvis du også selv danser ballet. Der er alt fra skørter til tåspidssko i mange bredder, og de sender stort set alle deres ordrer fra dag til dag på grund af deres store lager i Aarhus. De har nemlig Nordens største butik og lager inden for ballet.

I 2011 startede de Dansebutikken.dk, hvor de sælger dansesko og alt slags tøj til dans, ballet, gymnastik, yoga og pilates. Balletbutikken har i foråret 2014 indgået et samarbejde med Det Kongelige Teaters balletskoles talentcentre i Danmark.
Balletbutikken levere de aftalte balletsko til eleverne på disse talentskoler. Køb ballettøj her.