4 Tips om genbrugs-shopping af børnetøj

Udgivet: oktober 8, 2019
Emner: Mode

Genbrugs-shopping er beskrevet som en praksis, hvor man køber brugt tøj i second-hand- eller vintage-butikker som Frelsens Hær eller Røde Kors.

Genbrugsshopping har været praktiseret over hele verden næsten siden den første dag, da det kom frem. Og her i 2019 elsker folk vintage mere end nogensinde

Det er ikke svært at finde vintage-tøj til mænd og kvinder, men når det drejer sig om børn, bliver det en smule sværere. Men heldigvis er der altid et trick til at få succes med alt her i livet.

Hvis du vil købe genbrugstøj til børn, vil disse tips gøre det hele meget nemmere.

Blandt alt uden at fortryde

fremhævede billede 4 Tips om genbrugs shopping af børnetøj - 4 Tips om genbrugs-shopping af børnetøj

Børn elsker at blande alt, og det gør sig også gældende, når det kommer til tøj. Når du shopper efter børnetøj, uanset om det er genbrug eller ej, er nøglen for både dig og børnene at gøre det sjovt at blande farver og mønstre.

Så længe I alle er glade for tøjet og pasformen, er alt op til din og børnenes fantasi.

Hvis dit barn vil have leggings med leopard-tryk under et lyserødt tylskørt og en polka prikket-top med en lysegrøn puffet jakke over, så er det afgjort.

Stop med at gætte – kend dine børns mål

fremhævede billede 4 Tips om genbrugs shopping af børnetøj Stop med at gætte – kend dine børns mål - 4 Tips om genbrugs-shopping af børnetøj

Med mindre du tager dem med til butikken for at prøve tøjet, skal du kende dine børns mål. Hvis du køber genbrugstøj til dine børn selv, kan det blive et mareridt at finde noget tøj, som passer.

Men har du styr på deres højde og drøjde, vil det til gengæld hjælpe dig til at finde det tøj, som du ved vil passe perfekt.

At måle børnenes højde og vidde og kende deres mål vil gøre hele opgaven lettere, og på den måde undgår du at købe noget tøj, som ikke passer.

Vælg et fit eller to

fremhævede billede 4 Tips om genbrugs shopping af børnetøj Stop med at gætte – Vælg et fit eller to - 4 Tips om genbrugs-shopping af børnetøj

Hvis du ønsker at gøre tingene lidt mere “classy”, kan det hjælpe at gå mere simpelt til værks. Undgå at vælge noget, som kun kan gå med et specielt stykke tøj og vælg i stedet noget, som kan gå med flere forskellige outfits.

Vælg shorts, jeans eller jeans som underdel og t-shirts eller sweaters til top i stedet for kjoler, dresspants eller button-down trøjer.

Vælg noget tøj til specielle begivenheder

Til mere stilfulde eller vigtige begivenheder som begravelser, store fester eller skoleforestillinger er det vigtigt at vælge nogle stykker tøj, som kan bæres hele året.

Denne specielle begivenheds-garderobe inkluderer ikke Halloween-kostumer, da børn har en tendens til at vælge et kostume, inden Halloween er her igen.

Da børn vokser hurtigt, er det altafgørende at købe tøj, som skal bruges nu i stedet for at købe “til senere”. Disse tips vil hjælpe dig til at udvikle en genbrugs-shopping-strategi – ikke blot med hensyn til børnenes tøj men også til dit eget.